Val och funderingar

Nu gör jag hat-trick här i bloggen!

Imorgon ska jag träna på F&S! Frågan är bara vilket pass som är mest lämpligt? "Familjelek" med Linda G klockan 10? Vore nog roligt men jävligt About a boy att komma dit all allena. Nästa pass är ett medelpass med Linda Å. Sjukt vanligt! Passet efter är "Ki Balans" med Marianne L. På tok för tantigt. Sedan vid 14 är det baspass med, hör och häpna, Ågot W! Kanske veckans roligaste namn. Baspass är dock lite väl slappt. Passet efter är ett medelpass med Helene W (Ågots fru?). Det väger mellan medel klockan elva och medel klockan tre. Rent instinktivt så tycker jag att det känns fräschare att träna med någon som heter Linda Å än en Helene W som är gift med Ågot. Men som vi lärt oss vid det här laget - ALLTID ÄR DET NÅGOT! - klockan elva (Lindas pass) slutar en auktion på Tradera som jag måste ha koll på. 

= ett himla dilemma!!

Förutom att planera min morgondag sitter jag här och gottar mig i sorgligheter. Det är så skönt för själen tycker jag! Lika jobbigt som det är att tänka positivt lika gött är det att tänka negativt. Haha. I give you Babe med Take That:


/KG

Kommentarer
Postat av: Mags

Åh, Mark Owen, min första kärlek. Jag hade så många take that-planscher att jag fick sätta dem ovanpå varandra.

men alltså, fan vad tråkigt det måste va att va med i ett boy band (förutom att man får ligga mycket), en person sjunger sen får resten sjunga "babe" några gånger. de har inget annat att göra. i slutet lärde jason sig spela gitarr men fram tills dess körade han ju bara. han hade typ en sololåt på första skivan.

på take that-tiden var mainstreamartisterna mycket roligare. det var innan britney-justin-oskulderna. jag minns att take that ofta berättade i intervjuer att de brukade ligga med de äldre fansen och att de bokade strippor som kom till hotellet efter konserterna. men mark, han tyckte alltid synd om stripporna och gick in i ett annat rum.

tänk ändå att typ okej skrev om sånt. alla som läste om tt var ju småtjejer som dyrkade dem och bara "jag ska bli strippa, så får jag kanske träffa dem". ändå sjukt.

2007-12-03 @ 20:01:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0