NTNS - vad upp?

image25

Jag ska spela skivor på fredag!

Och man ska inte vara så fäst vid städer. För man kan ha fest i alla städer! NTNS ger sig ut på oupptrampade stigar, fortsättning följer.

Jag kan dela med mig av en liten känsla:
Det är inget kul att vara slutgjord med. Alls. Inget kul någonstans! Just nu är jag i ett stadie där jag är uppfylld av onda känslor och helst bara skulle vilja kasta ägg på hans fönster och radera alla bilder på datorn och bränna alla presenter (höhö, inget stort bål det skulle bli...) och så vidare och så vidare. MEN shit pommes alltså, det går ju inte. Vi snackar ju om min bästa person någonsin typ. Och då blir det så konstigt i kroppen. Allt som gör ont vill man ju ta ut på någon, men när det inte finns någon som är värd skiten blir det svårt. Vad göra? Straffa sig själv känns väldigt Aftonbladet-Kvinna.

Tips emottages.

Vänliga hälsningar,
Arga Karin.

i väntan på våren



/h

friska vårvindar

jag känner dem från mitt fönster när jag intar morgonkaffe och morgoncig!
jag saknar balkong!
nu när solen lyser vill jag börja plantera och sedan få en grön plats som komplement till min inbyggda lantlängtan.
påans och min balkong på kommendörsgatan var fin.
jag jobbade i hemtjänsten då den där sommaren och varje dag jag kom hem hade påan kaffet klart och så satte vi oss på balkongen och drack kaffe och ritade.
en dag kom ett jättestort svart moln rakt emot oss i hög hastighet, samtidigt som det började blåsa oroväckande mycket. vi skyndade oss att surra fast möbler och ställa in växterna. sen blev det storm.

men iallafall så är det vår snart för jag har sett både snödroppar och vintergäck.

image24

/kerstin

snor

jag fortsätter på karins vårtema, för: hallå hallå det är nästan mars! 

idag har jag avklarat en helvetusk tenta vilket innebär att man har ett liv igen. saker som jag skulle vilja sysselsätta mig mer med när jag har ett liv:
- skogspromenader (på riktigt!)
- lampinköp
- ntns-häng
- pankaksätning
- mindre snor

helst samtidigt.

//c

p.s karin vad föreställer din illustration (om det är vad man kallar det)? en snopp?

Nu är det vår

"Nu är det vår!", tänkte jag.

Sedan jag flyttade till Göteborg har jag missat våren varje år. Har liksom inte haft någon vettig anledning att vara ute, inget vettigt ställe att gå till. Annat var det förr, då var jag ju ute med hästen nästan jämt. Men inte här, nej. Brukar vakna upp någon gång i juli och märka att jag inte rakat benen sedan förra juli och att alla redan har varit på sina öar och holmar och fästningar och fester och parker. Att det liksom är lite för sent, bättre att satsa på hösten istället.

Men i år ska det bli annorlunda! Taktiken är att börja leka vår redan nu. Eftersom jag är så långsam i min anpassning borde jag hamna rätt i fas om jag startar redan nu.

Alltså.

"Nu är det vår!", tänkte jag och drog iväg till skolan lättgladd och glad i hågen.

DET SKULLE JAG INTE HA GJORT, I TELL YOU. Alltså, har någon varit ute idag? Det regnade. Det var grått. Det var mörkt. Det var kallt. Och hela kungsportsplatsen var en stor jävla byggarbetsplats, så lerigt var det också. Kontrasten idé - verklighet kunde inte ha varit större.

O________,----,
__________´´i
O

Jag tror att Ny Tid Ny Strid kommer att gilla våren!

C och undertecknad åt pannkakor innan. En fråga kom upp - vart tar sirapen vägen när man äter amerikanska pannkakor?

Nu ska jag ägna mig åt min illegalt hemladdade sångkurs!!!!

/Karinjo

RSS 2.0